Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på pastarätt som går snabbt att laga. Här blandas pastan med trumpetsvamp och gruyèreost där svartkålen och blomkålen bidrar med både smak och tuggmotstånd.
Ansa svampen. Skär svartkålen i ca 2 cm stora bitar. Bryt blomkålen i mindre buketter. Riv osten.
Koka upp rejält med saltat vatten i en gryta. Koka pastan al dente ca 2 min och häll av den direkt därefter.
Stek svampen i smör ca 2 min. Lägg i svartkål och blomkål och stek vidare ca 2 min. Vänd ner tagliatellen och krydda med salt och peppar.
Lägg upp pastan på tallrikar och strö över osten. Klipp över krasse och servera.
Läs också: