Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tagliatelle med pesto och baconströssel är en bra maträtt om du har rester hemma. Pesto som blivit över kan blandas med lite crème fraiche eller grädde i såsen. Dagsgammalt bröd steks till ett strössel.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av kokvattnet, spara ca 1 1/2 dl. Rör ner pesto och crème fraiche i pastan. Späd med kokvattnet till krämig konsistens.
Strössel: Skär baconet i små bitar. Riv brödet och hacka solrosfröna. Stek baconet knaprigt i en stekpanna. Tillsätt bröd och solrosfrön och stek ytterligare ca 1 minut. Servera pastan med strösslet och lite pressad citron.