Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vill du ha en krämigare pasta kan du hälla 2 dl vispgrädde över skavfräset och låta den puttra in ca 3 min.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Ansa svampen och skär den i bitar. Skala och finhacka eller strimla rödlöken. Skala och finhacka vitlöken.
Fräs hjortskav, svamp och lök i 2 msk smör i en stor stekpanna eller gryta. Rör i vitlök och timjan. Krydda med salt och peppar. Lägg åt sidan och gör ren stekpannan.
Skär rödbetorna i klyftor. Fräs klyftorna i 2 msk smör. Låt pastan rinna av och blanda ner i stekpannan tillsammans med hjortskavsfräset. Strö över lingon och ost. Garnera med timjan och servera.