Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tacos med stekta pilgrimsmusslor och avokadosalsa är lyxtacos. Det behövs inte många pilgrimsmusslor, eftersom de skärs i tunna skivor. Men du behöver en riktigt vass kniv.
Avokadosalsa: Halvera och kärna ur avokadon och finhacka fruktköttet. Tärna tomaten. Ansa och hacka salladslöken. Skala och finhacka vitlöken.
Blanda alla ingredienser till salsan och krydda med salt och chiliflakes.
Sallad: Strimla rödkålen så tunt som möjligt, gärna på mandolin. Krama den mjuk med olja, citron- eller limesaft och salt.
Majonnäs: Rör ihop majonnäsen med ingefäran.
Skär pilgrimsmusslorna i tunna skivor och stek dem mycket hastigt i olja på båda sidor så att de får färg, ca 30 sekunder på varje sida. Krydda med salt och peppar.
Linda in tortillabröden i aluminiumfolie och värm dem i ugn på 175° ca 5 min. Lägg lite avokadosalsa i varje bröd och fördela pilgrimsmusslorna ovanpå. Toppa med rödkålssallad och koriander. Servera direkt.