Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept:
Allt om Mat Vego
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En vackert färgglad taco med många smaker. Serveras med fräst tofu i krispiga salladsblad. Servera gärna majonnäs till.
Lägg tofun mellan två bitar hushållspapper och ställ något tungt ovanpå. Låt stå ca 20 min.
Grönkål: Ta bort stammen från grönkålen och riv bladen i mindre bitar. Massera med olja och salt tills kålen mjuknar.
Lök: Skala och finstrimla löken. Koka upp vatten, vinäger och honung och häll över löken. Låt stå ca 15 min och häll sedan av vätskan.
Halvera, kärna ur och skär avokadorna i klyftor. Skala, kärna ur och tärna mangon. Plocka isär gemsalladen.
Riv tofun i mindre bitar. Fräs den i kokosolja med paprikapulver, chilipulver, gurkmeja och salt tills tofun får en gyllene stekyta.
Servera den frästa tofun med grönkål, lök, avokado och mango i salladsbladen. Toppa med koriander.
Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept:
Allt om Mat Vego