Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 10g
Protein: 33g
Kolhydrater: 46g
Den här grytan kan du också laga av fläskkarré, kycklingfilé eller falukorv.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Skär köttet i små bitar. Bryn det hastigt i 1 msk smör 1–2 min. Krydda med salt och tacokrydda.
Häll i tomaterna med sitt spad och vattnet. Låt koka 1–2 min.
Dela brödet på mitten och skär det sedan i strimlor. Stek det i 1 msk smör i en stekpanna 1–2 min. Låt rinna av på hushållspapper.
Servera grytan med ris och sallad överströdd med tortillastrimlor.