Recept & styling Lena Söderström
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Förbered allt i god tid och servera tacosen med gott öl eller frisk lemonad.
Värm bröden på grillen och servera dem med pulled pork, ananas- och majssalsa, pimientos de pardón, rödlök, gräddfil och limeklyftor. Garnera med koriander.
Pimientos: Nagga pepparfrukterna med en gaffel och blanda dem med oljan. Skala och hacka vitlöken. Grilla pepparfruktena ca 5 minuter, vänd dem då och då. Toppa med vitlöken och flingsalt.
Ananassalsa: Skala ananasen med en vass kniv. Dela den i två klyftor på längden och skär bort den hårda stocken i mitten på varje klyfta. Skär fruktköttet i strimlor. Dela, kärna ur och finstrimla chilipepparn. Hacka koriandern. Blanda ananas, pepparfrukt och koriander med limesaften.
Recept & styling Lena Söderström
Recept från Mitt kök