Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Syrlig äppel- och rödbetssallad med renstek

Äppel- och rödbetssalladen blir fylligare om den får vila över natten.

Syrlig äppel- och rödbetssallad med renstek
Syrlig äppel- och rödbetssallad med renstek
Syrlig äppel- och rödbetssallad med renstek

Ingredienser

  • 200 grenstek- rökt

Äppel- och rödbetssallad

  • 2 krmsalt
  • 1äpple- stort
  • 150 grödbetor- inlagda
  • 1,5 dlmatyoghurt

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och finstrimla äpplet. Strimla rödbetorna. Blanda äpple, rödbetor, yoghurt och salt i en skål. Täck med plastfolie och ställ i kylen till nästa dag.

  2. Skiva rensteken tunt. Servera med äppel- och rödbetssalladen.

Vad tyckte du om receptet?