Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Spröda och goda små syltkakor som går snabbt att baka. Dessa läckra kakor är glutenfria och degen är sötad med flytande honung.
Sätt ugnen på 175 grader. Skär smöret i bitar och lägg det i en matberedare.
Tillsätt rismjöl, majsmjöl, Maizena och honung och mixa snabbt ihop det till en deg. Ta upp degen på en arbetsbänk mjölad med rismjöl och forma degen till en längd.
Skär längden i 12 delar och rulla varje degbit till en boll. Lägg degbollarna på en plåt med bakplåtspapper och tryck ett hål i mitten på varje med bakänden av en trägaffel. Fyll hålen med sylt och grädda kakorna mitt i ugnen i ca 12 min. Låt dem svalna på plåten.