Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Syltad svamp

Använd gärna blandsvamp t ex kantareller, Karl- Johan eller taggsvamp. Servera gärna till viltkött. Den håller sig ca 2 veckor i kylskåp.

Syltad svamp
Syltad svamp
Syltad svamp

Ingredienser

  • 500 gsvamp- blandad
  • 2 dlströsocker
  • 1 dlättiksprit
  • 2 dlvatten
  • 1vitlök- 4 st finhackade klyftor
  • 1 knippatimjan
  • 2 msksenapsfrön
  • 2lagerblad

Gör så här

  1. Rensa och borsta svampen.

  2. Koka upp resterande ingredienser i en gryta. Lägg i svampen och låt få ett uppkok.

  3. Häll sedan upp på rena glasburkar och ställ svalt.

Vad tyckte du om receptet?