Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Grytan får en lätt röksmak av barbequesås med röksmak. Vi har använt Caj P Hickory barbequesås. Om just den är svår att hitta i butiken kan du förstås byta ut den mot en annan sort.
Skär köttet i grytbitar, ca 2 x 2 cm. Blanda det med sojan i en bunke. Lyft upp köttet och bryn det i rapsolja, i omgångar, i en stekpanna. Salta och lägg över det i en gryta. Häll ner den resterande sojan.
Hacka bladen från persiljan och spara 2 msk till garnering. Stek lök, persilja och pepparfrukten i smör. Lägg över det i grytan.
Häll i krossade tomater, vinäger, farinsocker, tabasco, oregano och barbequesås. Låt grytan sjuda 30-45 min under lock tills köttet är mört.
Häll av vätskan från majskornen och rör i dem och creme fraiche i grytan. Låt allt bli varmt. Garnera med persilja och pepparfrukt.
Servera med ris, haricots verts och en sallad.