Recept: Lobsang Dhamchoe
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på Sweet Bread. Ett milt sött bröd som gräddas i stekpannan. Passar bra till tibetanskt te.
Blanda mjöl, bakpulver och salt. Tillsätt vatten och olja och arbeta ihop till en smidig deg. Låt degen vila ca 1 timme.
Tryck ut degen och häll på socker och rosmarin. Forma den till en rund boll.
Skär degen i fyra bitar. Kavla ut bitarna till kakor, ca 20 cm i diameter.
Häll olja i en stekpanna. Stek bröden på varje sida tills de får en gyllenbrun färg, ca 8 min på varje sida. Servera med te.
Recept: Lobsang Dhamchoe