Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på fyra härliga danska smörrebröd med olika pålägg! Lätta att göra och goda att äta. Perfekt som förrätt eller som lite matigare snittar till fördrinken.
Rör samman majonnäs, gräddfil och senap. Tillsätt bostongurka och kapris.
Låt dra minst en halvtimme före servering.
Smöra brödet, lägg på köttet som du format till en biff, salta och peppra samt garnera med äggulan i skal, hackad gul lök och klippt krasse.
Blanda champinjoner och bacon.
Smöra brödet, lägg på en skiva leverpastej. Garnera med bacon, champinjoner samt persilja.
Smöra brödet, lägg på två skivor rostbill samt en rejäl klick remouladsås.
Garnera med rostad lök och persilja.
Smöra brödet. Lägg på en skiva stekt inlagd strömming.
Garnera med gul lök skuren i ringar och dill.
Recept från Mitt kök