Tips! För att undvika kladd på glasen – fyll moussen i en spritspåse i plast, klipp av spetsen och fyll glasen!
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tips! För att undvika kladd på glasen – fyll moussen i en spritspåse i plast, klipp av spetsen och fyll glasen!
Vinbärsmousse: Skölj bären och mixa dem till puré. Passera purén genom en trådsil.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. Koka upp vatten och socker i en kastrull. Dra kastrullen från värmen och låt gelatinbladen smälta i sockerlagen. Låt svalna. Blanda med vinbärspurén.
Vispa grädden medeltjock och vänd ner den i vinbärspurén med en slickepott.
Fördela moussen i glasen. Plasta dem och ställ in i kylen, cirka 2 timmar. Garnera med vispad grädde, svarta vinbär och mynta.
Tips! För att undvika kladd på glasen – fyll moussen i en spritspåse i plast, klipp av spetsen och fyll glasen!
Recept från Mitt kök