Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Svartvinbärskompott, vaniljvisp och crumble varvade i lager i fina glas.
Smält samman svarta vinbär och socker i en kastrull. Låt svalna.
Vispa vaniljvispet fluffigt. Hacka vit choklad och smält försiktigt i mikron, cirka 30 sekunder. Rör den slät och ringla ner i vaniljvispet under vispning.
Lägg smör i bitar, socker, havregryn, vetemjöl, salt och bakpulver i en bunke. Blanda samman med fingrarna till smulor. Lägg över i en torr stekpanna på medelvärme och stek smulorna gyllene. Låt dem svalna.
Varva smulor, kompott och vaniljvisp i glas. Garnera med vit choklad.
Recept från Mitt kök