Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Svartvinbärscooler är svalkande och gott. Sauvignon blanc har toner av fläder och svartvinbärsblad, perfekt till den här läskande drinken. Det är bra att ha lösfrysta svarta vinbär redo till garneringen.
Puré: Koka upp bär, socker och vatten. Låt koka ca 5 min. Mosa bären med en slev och koka ytterligare ca 10 min.
Sila blandningen och pressa ut all vätska ur bären. Mixa purén med myntabladen. Ställ purén i kylen och låt den kallna helt.
Vispa ihop puré och vin. Fyll en stor eller två mindre tillbringare till hälften med is och fyll på med vinblandningen. Tillsätt mineralvattnet och garnera med myntakvistar och bär.