Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 19g
Protein: 14g
Kolhydrater: 32g
Svampsoppa med färskost serveras med mörkt fiberrikt bröd. För att man ska bli riktigt mätt bör en frukt serveras efter maten.
Ansa och skiva svampen. Skala och hacka löken. Fräs svamp (spara några till garnering) och lök i smör i en gryta ca 5 minuter tills all vätska försvunnit.
Späd med buljong och låt koka ca 5 minuter. Tillsätt färskost. Mixa soppan slät med mixerstav eller i matberedare. Smaka av med salt och peppar.
Stek resten av svampen i olja 1-2 minuter. Servera soppan med stekt svamp och en klick philadelphia.