Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Svampsallad

Recept på svampsallad. Svampens kraftiga smak balan­seras av rucolans pepprighet. Låt svampen svalna så håller sig rucolan fräsch längre.

Svampsallad
Svampsallad
Svampsallad

Ingredienser

  • 500 gsvamp- valfri
  • 2 mskolivolja- + 2 msk
  • 2 krmsalt
  • 75 grucola
  • 0,5 tskflingsalt

Gör så här

  1. Ansa och skär svampen i bitar. Stek svampen i 2 msk olja tills den fått fin färg. Krydda med salt.

  2. Låt svampen svalna och blanda den sedan med rucola, 2 msk olja och flingsalt. 

Vad tyckte du om receptet?