Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Härlig sallad med svamp, valnötter, spenat och fikon. För ökad mättnad, så serverar vi med ett grovt formbröd.
Sätt ugnen på 250 grader och grill. Fördela osten på brödet och lägg på plåt med bakplåtspapper.
Skala och skiva löken och dela nötterna i mindre bitar.
Fräs svampen på svag värme tills vätskan kokat in. Tillsätt en klick smör och fräs ytterligare 10 minuter. Salta och peppra.
Lägg upp endiveblad och spenat och fördela resten över. Droppa över vinäger och olja. Salta och peppra.
Gratinera brödet i övre delen av ugnen 5 minuter. Dela brödet i mindre bitar och lägg på salladen.
Recept från Mitt kök