Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på pytt med rotfrukter och svamp - perfekt till en lyxig sensommarlunch!
Skala och tärna rotselleri och morot. Koka i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt rinna av.
Rensa och stek svampen i 2 msk smör tills den fått fin färg.
Stek rotfrukterna i 1 msk smör så att de blir gyllenbruna och får en fin stekyta. Lägg åt sidan.
Skär biffen i strimlor och krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Skala och strimla löken.
Stek köttet i 2 msk smör i en stekpanna. Tillsätt löken och stek tillsammans ca 3 min. Blanda i rot frukter, svamp och timjan och stek 2–3 min. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Stek äggen i en separat stek panna och servera till pytten.