Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 14g
Protein: 56g
Kolhydrater: 20g
Pastan smakar bäst med nyriven parmesanost. Hyvla eller riv den gärna direkt vid bordet.
1.Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av.
Skär svampen i bitar. Skala och strimla löken. Hetta upp oljan i en gryta. Lägg i svampen och stek tills det ”knäpper” i den och den fått fin färg, 10–15 min. Rör om då och då.
Pressa i vitlöken och tillsätt vinet. Smaka av med salt och peppar. Sjud 1–2 min. Blanda i pastan och låt allt bli varmt. Rör ner gräslök och timjan. Servera med parmesan.