Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 25g
Protein: 46g
Kolhydrater: 39g
Recept på svamplasagne. Låt gärna lasagnen vila en liten stund innan du serverar.
Sätt ugnen på 225°. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Skala och finhacka lök och vitlök.
Fräs svamp, lök och vitlök i 1/2 msk olja i en stekpanna tills de fått fin färg. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Varva lasagneplattor, sås och champinjonfräs i en ugnssäker form, översta lagret ska vara sås. Spara eventuellt lite av svampen till garnering.
Riv osten och strö den över lasagnen. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Servera med sallad.
Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: