Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vackert och välsmakande tilltugg där tomat- & mozarellafyllningen serveras i svamparna.
Mixa alla ingredienser till örtoljan. Låt stå och dra en stund.
Dra loss foten från svamparna. Lägg ner svamphattarna i dubbla plastpåsar, slå på örtolja, knyt ihop, vänd runt och låt marinera minst 15 minuter.
Blanda ihop fyllningen i en skål.
Ta upp och torka av svamphattarna. Strö över lite salt och lägg hattarna med undersidan nedåt på grillen. Grilla 3-4 min. Vänd och lägg en tesked fyllning i ”hålet” på varje svamphatt. Lägg på locket på grillen och grilla tills osten börjar smälta.
Servera svamphattarna med resten av fyllningen vid sidan av.
Recept från Mitt kök