Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på svampburgare med blue cheese, rödlök och majonnäs. Gör gärna dubbel sats av burgarna och frys in. Perfekt att ha på lut i frysen.
Lägg färsen i en skål. Grovhacka svampen. Skala och finhacka löken. Fräs svamp och lök i smör och låt svalna.
Blanda ner fräset i färsen och tillsätt ägget. Krydda med salt och peppar. Blanda i timjanen. Forma till fyra biffar och stek dem i smör ca 3 min på varje sida.
Skala och skiva rödlöken tunt. Värm bröden i stekpannan. Lägg sallad, tomat och burgare på brödens underdelar. Lägg på ost, rödlök och majonnäs. Sätt på brödlocken och servera.
Läs också: