Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 17g
Protein: 17g
Kolhydrater: 76g
Snabbt och smalt recept på svamp- och nudelsoppa med sockerärter. Kokt ägg blir både krämigt och mättande i soppan.
Ansa och skär svampen i fjärdedelar. Skala löken och skär i tunna klyftor. Kärna ur och strimla chilin.
Fräs lök, svamp och chili i olja ca 2 min. Häll på vatten och tillsätt buljongtärningar och soja. Koka under lock ca 10 min, tills svampen börjar bli mjuk.
Lägg äggen i kallt vatten i en kastrull. Låt koka upp och sjud
äggen ca 6 min. Spola dem i kallt vatten. Skala och halvera dem.
Lägg nudlarna i buljongen och koka ca 3 min. Ansa och finstrimla lök och sockerärter. Lägg grönsakerna i buljongen och servera med ägghalvor.