Klassiskt grilltips från USA där det bästa från hav och skog blandas. Den finaste oxfilén och hummer! Servera med pommes frites och sallad.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Klassiskt grilltips från USA där det bästa från hav och skog blandas. Den finaste oxfilén och hummer! Servera med pommes frites och sallad.
Vira in oxfilén i bacon.
Halvera humrarna på längden och ta ut köttet. Rensa från tarmar och skär till en fin bit att lägga på oxfilén.
Smält smör till såsen och låt det stå några minuter. Lägg lök, krossade pepparkorn, dragon, vinäger och vatten i en kastrull och sjud tills hälften av vätskan återstår. Sila ned vätskan i en kastrull. Ställ den i ett vattenbad och tillsätt äggulor. Vispa tills såsen tjocknar. Ta ur vattenbadet och vispa ner smöret i en tunn stråle tills du har en majonnäsliknande sås. Krydda.
Pensla filéerna med grillolja på båda sidor. Lägg dem på en het grill och grilla dem 2-3 minuter på varje sida, beroende på hur genomstekt du vill ha den. Krydda. Lägg upp på tallrik och toppa med en klick sås och hummern.
Klassiskt grilltips från USA där det bästa från hav och skog blandas. Den finaste oxfilén och hummer! Servera med pommes frites och sallad.
Recept från Mitt kök