Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sukiyakisås på flaska hittas säkrast på hyllan med asiatiska livsmedel.
Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär laxen i 8 skivor.
Hacka nötterna i grova bitar. Skölj och strimla mangolden grovt. Skala och hacka vitlöken. Fräs mangold och vitlök i 1 msk olja i en rymlig panna ca 2 min.
Rör ut majsstärkelsen i sukiyakisåsen och häll ner den i pannan under omrörning, låt koka ihop ca 1 minut.
Stek laxen 1 msk olja på hög värme, ca 1 minut på varje sida, i en stekpanna. Salta. Servera med ris, mangold, nötter och ingefära. Ca 650 kcal per portion, 27 g fett, 33 g protein, 68 g kolhydrater