Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Stek tortillabröd i en torr stekpanna och fyll dem med panerad strömming, jalapeños, gräddfil och tomatsalsa. Garnera med lite bladpersilja.
Lägg upp hälften av strömmingarna på en plastskärbräda eller på ett fat med skinnsidan neråt.
Spritsa eller bred på senap och strö över dill.
Lägg på en strömming med skinnsidan uppåt på varje.
Strö ut vetemjölet på ett fat.
Vispa upp äggen med en gaffel i en djup tallrik.
Strö ut ströbrödet på ett fat.
Vänd strömmingsfiléer först i vetemjölet, sedan i äggvispet och sist i ströbrödet.
Lägg smör i stekpannan och stek strömmingsfiléerna gyllenbruna på båda sidorna. Salta och peppra.
Stekta padrones: Stek padrones eller jalapeños i olja och salta.
Servering: Stek bröden i en torr stekpanna. Lägg på sallad, stekt strömming, tomatsalsa, gräddfil, inlagda jalapeños, stekta padrones eller jalapeños och garnera med bladpersilja.
Recept från Mitt kök