Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här kommer en god, billig och nyttig rätt, som kan vara ett bra alternativ till vanliga strömmingsflundror.
Dra av skinnet från strömmingen. Skala och skär löken i bitar. Blanda alla ingredienser till biffarna i matberedaren. Skölj händerna i kallt vatten, forma 8 biffar av färsen.
Hetta upp smöret i en stekpanna. Stek biffarna 4 och 4, ca 3-4 min per sida. Håll varmt under folietäckt form.
Skölj och strimla purjolök och skär fänkålen i tunna klyftor. Fräs purjolök och fänkål i smör och pressa i vitlöksklyftan. Vänd ner spenaten. Salta och peppra. Servera biffarna med tillbehör och potatismos.