Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 33g
Kolhydrater: 63g
Recept på en italiensk variant av korv stroganoff. Som en klassisk korv stroganoff fast med salsiccia. Passar perfekt till pasta, potatis eller ris.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Lägg svampen i kallt vatten ca 10 min . Ta ut köttet ur korvarna och skär det i bitar. Skala och skär löken i små tärningar. Låt svampen rinna av och skär den i bitar.
Bryn korvinkråmet i en stekpanna tills det fått färg. Tillsätt lök och svamp och bryn ytterligare 2–3 min.
Strö över majsstärkelsen och tillsätt tomatpuré, senap, buljongtärning, vatten och grädde. Sjud ca 15 min. Krydda med salt och 1 krm peppar. Servera med pasta och rucola.