Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Om du inte har en klotgrill med rotisseri kan du grilla spetten direkt på grillgallret.
Putsa kycklinglårfiléerna och blanda med olja, honung och salt. Låt marinera i kylen ca 20 min.
Trä köttet på spett och häng upp dem i rotisseriställningen. Grilla först nära glöden för att få yta, ca 10 min. Öka sedan avståndet från glöden. Grilla ytterligare ca 20 min, tills kycklingen är genomgrillad. Eller grilla indirekt på galler ca 20 min, vänd spetten under tiden.
Putsa kantarellerna. Ansa och skär löken i klyftor. Värm en gjutjärnspanna på grillen. Stek kantareller, lök och rosmarin i smör ca 5 min. Krydda med salt. Servera kantarellerna till kycklingspetten.