Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på stekta kalkonsmörgåsar. Att steka smörgåsarna blir så mycket godare, och det gör inget om de har svalnat. Slå in dem i smörgåspapper istället för plast så mjuknar de inte lika snabbt.
Bred hälften av brödskivorna med senap. Bred på färskosten och lägg på ost, kalkon och rucola. Krydda med salt och peppar. Lägg på resterande bröd.
Stek de dubbla bröden i smör och olja ca 3 min på varje sida, tills de fått fin färg. Lägg över lock och låt dem steka klart så att fyllningen blir genomvarm, 4–5 min.
Låt smörgåsarna kallna innan de sveps in i smörgåspapper.