Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 33g
Kolhydrater: 50g
Recept på stekt torskfilé som serveras med tomat- och kapriscouscous, en snabblagad vardagsrätt. Köp gärna körsbärstomater på kvist, de smakar så mycket mer än de utan.
Finhacka gräslöken, spara eventuellt några strån till garnering. Blanda lätt crème fraiche med gräslök och senap. Krydda med 2 krm salt.
Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs löken i 1 msk olja i en stekpanna ca 3 min. Halvera tomaterna. Blanda ner tomaterna i pannan och låt dem steka med ca 2 min. Vänd i couscous och kapris.
Skär fisken i portionsbitar. Stek den i 50 g smör ca 2 min på varje sida. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Servera den nystekta fisken med couscous och crème fraichesås. Garnera eventuellt med sparade gräslöksstrån.