Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 29g
Protein: 33g
Kolhydrater: 43g
Nystekt och frasig ska strömmingen vara. Blir det över kan den förstås ätas på knäckemacka.
Skala eventuellt och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.
Sås: Lägg äggen i en kastrull och häll på vatten så att det täcker. Koka upp och sjud äggen ca 8 min. Spola äggen i kallt vatten. Skala och grovhacka dem. Skala och finhacka löken. Blanda lätt crème fraiche med ägg, lök, kaviar, salt och peppar.
Lägg ihop strömmingen med dillkaviar emellan. Vänd strömmingen i ströbrödet blandat med salt.
Stek strömmingen i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Servera den nystekta strömmingen med potatis, kaviarsås och sallad.