Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 33g
Kolhydrater: 42g
Stekt sejfilé med varm tartar och brynt smör är lyxig vardagsmat. Kaprishacket påminner om en klassisk tartarsås.
Skär fisken i portionsbitar. Vänd dem i mjöl. Låt ligga ca 10 min. Skala och koka potatisen mjuk.
Skala och finhacka löken. Hacka cornichons. Stek löken mjuk i 1 msk smör ca 2 min. Tillsätt cornichons, persilja, kapris och fond. Låt allt bli varmt.
Stek fisken i 2 msk smör ca 3 min på varje sida. Lyft upp fisken, gör rent pannan och fräs spenaten snabbt i 1 msk smör. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Bryn 4 msk smör och häll över fisken. Servera fisken direkt med kaprishacket, spenat och potatis.