Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 34g
Kolhydrater: 40g
Recept på stekt sej med gubbröra. Stek fisken i brynt smör och servera med fänkål och gubbröra.
Skrubba och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten med dillstjälkarna. Spara dillbladen till såsen.
Skär fisken i portionsbitar. Ansa och skär fänkålen i klyftor.
Skala och hacka äggen.Hacka ansjovis och dill. Blanda ägg, ansjovis och dill med lätt creme fraiche. Smaka av med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Bryn smöret i en kastrull och ställ åt sidan. Stek fänkålen i en stekpanna i lite av det brynta smöret ca 5 min.
Stek fisken i resten av smöret ca 3 min per sida. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Servera den nystekta fisken med potatis, fänkål och sås.