Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Stekt röding med smörad färsklök och gurka samt kaviarcrème är en snabblagad rätt. Fina råvaror är allt som behövs för att skapa en riktigt enkel och god huvudrätt.
Crème: Blanda majonnäs och kaviar.
Ansa och skiva löken tunt. Skala gurkan och halvera den på längden. Gröp ur kärnorna och skär gurkan i 1/2 cm stora bitar.
Fräs lök och gurka i smör 2–3 min. Häll över citronsaften och krydda med 1/2 tsk salt.
Krydda rödingen med 1 tsk salt. Stek den med skinnsidan nedåt i olja ca 3 min. Vänd och stek ytterligare ca 1 minut.
Servera rödingen med grönsaker, kaviarcrème, potatis och limeklyftor.