Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 37g
Kolhydrater: 57g
Stekt kolja med pak choi, brynt nöt- och sojasmör och gräslöksris passar både till vardag och fest. Pak choi är en typ av kinesisk kål som ofta används i asiatisk matlagning, smaken är mild och fin. Får du inte tag på den kan den ersättas med salladskål eller små broccolibuketter.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär fisken i portionsbitar. Blanda mjölet med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Vänd fisken i mjölet.
Finhacka gräslöken. Ansa och skär paksoien i bitar. Halvera limen. Grovhacka nötterna.
Stek fisken i 25 g smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Lägg upp den på ett fat. Stek paksoien efter fisken ca 2 min runt om. Krydda med 2 krm salt och lägg den bredvid fisken på fatet.
Bryn 50 g smör i stekpannan. Blanda i soja och nötter. Häll smöret över fisken.
Blanda ner gräslöken i riset och servera det till fisken tillsammans med limen att pressa över.
Läs också: