Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera rätten genast eftersom färsk sallad blandas med varma grönsaker. Får rätten stå och vänta kan salladen slakna.
Sätt ugnen på 225°. Skala potatis och rotfrukter och skär dem i bitar. Lägg ut alla rotfrukter på en ugnsplåt. Droppa över lite olja och salta. Stek mitt i ugnen 20 min.
Skär paprikan i bitar. Strö ut dem och örtkryddorna på grönsakerna. Stek i ytterligare 10 min.
Skär kasslern i ca 1 1/2 cm tjocka skivor och stek dem i grillpanna.
Blanda grönsakerna med sallad. Lägg på klickar av ost på kasslerskivorna. Toppa med färska örter.