Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den stekta gösfilén paneras i mjöl blandat med gräslök. Stek den inte i för het panna, då kan gräslöken bli lite bränd.
Skär fisken i portionsbitar. Vik tunna delar mot varandra så att alla bitar blir så jämntjocka som möjligt. 2.Blanda salt, peppar, mjöl och 1/2 dl gräslök. Vänd bitarna i mjölblandningen. Stek fisken i smör i stekpannan ca 2 minuter per sida beroende på fiskens tjocklek. Häll i mjölk blandat med salt. Låt puttra 1-2 minuter. Strö på resten av gräslöken.
Koka salladslöken ca 1 minut i lättsaltat vatten. Häll bort vattnet, lägg i en smörklick.
Servera gräslöksfisken med laxrom, citronklyftor, smörslungad salladslök och färskpotatis.