Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 28g
Protein: 21g
Kolhydrater: 40g
Recept på stekt falukorv med kokt potatis, pepparrotssås och gröna ärter.
Pepparrotssås: Skala och finriv pepparroten. Smält smöret i en kastrull. Vispa i mjölet. Fräs under omrörning 1 minut.
Späd med mjölken, lite i taget, under vispning. Låt koka ca 3 min. Smaka av med 2 msk pepparrot, senap och salt.
Skiva korven och stek den 2 min på varje sida i smör en stekpanna med släpplätt- beläggning.
Servera korven med sås, kokt potatis, extra riven pepparrot och gröna ärter.