Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vegomat som ingen kan motstå, jag lovar!
Koka upp vattnet till couscousen. Salta. Tillsätt couscousen och låt den dra under lock i 10 minuter. Låt couscousen svalna.
Skär aubergine och squash i tunna skivor, dela dem som halvmånar. Hacka löken och pressa vitlöken.
Stek alltsammans i omgångar i ganska rikligt med olivolja i en stor stekpanna. Det är viktigt att aubergine och squash är mjuka. Salta.
Tillsätt couscousen och stek den samtidigt som du rör, det gör inget om den får lite stekskorpa - det är bara gott. Smula ner buljongtärningen.
Skölj bönorna ordentligt och rör ner dem tillsammans med spenatblad, oliver, fetaost och pressad citron.
Blanda yoghurt, mynta, salt och peppar till en röra. Servera couscoussalladen med myntayoghurten.
Recept från Mitt kök