Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Festmåltid. Nystekt abborrfilé och en lyxig sommarpanna med kräftstjärtar, kantareller och färskpotatis. Kan det bli så mycket godare?
Ansa kantarellerna och skär de större svamparna i mindre bitar. Skala löken och behåll den hel.
Stek svamp och lök i smör tills löken mjuknar, utan att det tar färg. Strö över kummin, salt och peppar.
Tillsätt buljong och grädde och låt pannan koka ihop. Blanda i potatisen och fortsätt koka några minuter.
Vänd ner avrunna kräftstjärtar och dill.
Salta fisken och vänd den i rågmjöl. Stek fisken gyllenbrun i smör, cirka 3 minuter per sida.
Recept från Mitt kök