Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på stekpannebröd. Stekpannebröd är enkla att baka och behöver inte jäsa.
Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt smöret och finfördela det med en gaffel eller fingertopparna. Häll i filmjölken eller yoghurten och blanda snabbt ihop till en deg.
Dela degen i 12 bitar och kavla ut dem till tunna kakor.
Värm upp en stekpanna i gjutjärn. Det ska inte vara något fett i pannan. Grädda en kaka i taget ca 1 minut på varje sida. Vänd brödet när det får bruna fläckar. Anpassa värmen efter hand. Lägg bröden undan för undan i en handduk så att de inte torkar.
Recept Linda Andersson Hembakat