Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Squash är mycket gott i soppa. Här smaksätter jag den med finhackad dill och serverar med pepparrotsklick.
Hacka löken och skär squashen i tunna skivor. Fräs löken i en kastrull så att den blir mjuk och glansig.
Fräs squashen, lite i taget, i kastrullen.
Tillsätt mjölet och rör med en trägaffel. Späd med buljongtärning, vatten och grädde.
Låt soppan koka under omrörning i 10-15 minuter. Smaka av med dill och salt.
Blanda philadelphiaost, pepparrot, salt och peppar till en röra. Servera soppan med pepparrotsklick, bröd och lite finriven pepparrot att strö över.
Recept från Mitt kök