Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 19g
Kolhydrater: 56g
Små fina sommarkantareller tronar på toppen av tortillatårtan.
Sätt ugnen på 250 grader. Ansa och skär squashen i små tärningar. Skala och finhacka lök och vitlök.
Fräs squash, lök och vitlök i olja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Blanda i hälften av osten. Lägg ihop tortillabröden med squashfräset emellan på en plåt med bakplåtspapper.
Strö på resten av osten. Gratinera mitt i ugnen 8–10 min.
Ansa kantarellerna och dela dem om de är stora. Skala och finhacka löken. Stek svamp och lök i smör tills de fått fin färg. Krydda med salt och peppar.
Skär tortillatårtan i bitar och servera med kantareller och en klick gräddfil.