Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 15g
Protein: 22g
Kolhydrater: 51g
En vackert gul soppa som får sin färg av squash, paprika och majs.
Riv squashen grovt. Skölj, kärna ur och hacka paprikan.
Fräs squash och paprika i smör ca 5 min. Rör ner vetemjöl och kör blandningen i en mixer till puré eller mixa direkt i kastrullen. Häll tillbaka i kastrullen.
Tillsätt buljongtärning och vatten och rör tills soppan börjar koka. Sjud soppan i några minuter.
Smaka av med senap, salt, svartpeppar och hackad timjan. Tillsätt majs och låt koka upp före servering.
Servera med timjankvistar som dekoration och grovt bröd med ost.