Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Spröda drinktilltugg med spenat, fetaost, chili och mynta. Tilltuggen är godast nygräddade, men kan förberedas och läggas på en skärbräda med bakplåtspapper i kylen. Sen är det enkelt att grädda strax innan gästerna kommer.
Hacka vitlöken. Fräs vitlök och spenat i lite olivolja tills spenaten sjunkit ihop. Kärna ur och hacka chilin.
Sätt ugnen på 225 grader. Rulla ut degen. Lägg på spenatfräs, chili, smulad ost och mynta. Vik degen dubbel och tryck försiktigt ihop.
Skär degen i cirka 2 centimeter breda remsor. Vrid remsorna och lägg över på en plåt med bakplåtspapper.
Pensla med uppvispat ägg. Strö på pumpakärnor och lite flingsalt. Grädda i mitten av ugnen cirka 12 minuter. Servera nygräddade.
Recept från Mitt kök