Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Spröda tilltugg med skinka, basilika och parmesanost. De är godast nygräddade, men kan förberedas och läggas på en skärbräda med bakplåtspapper i kylen. Sedan är det enkelt att flytta över pappret på en plåt och grädda strax innan gästerna kommer.
Sätt ugnen på 225 grader. Kärna ur och hacka chilin. Strimla basilikan.
Rulla ut smördegen. Lägg på skinka, chili, basilika och ost. Vik degen dubbel och skär i cirka två centimeter breda remsor.
Vrid remsorna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Pensla stängerna med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen cirka 12 minuter.
Recept från Mitt kök