Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spröda kanelchips

Vårrulledegen finns i frysdisken i asiatiska butiker och i välsorterade matbutiker.

Spröda kanelchips
Spröda kanelchips
Spröda kanelchips

Ingredienser

  • 0,5vårrulledeg- (springroll pastry), 8 x 8 cm
  • 1 dlströsocker
  • 1 mskkanel

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 150°. Tina arken i sin förpackning och lägg sedan bunten i en fuktig kökshandduk.

  2. Blanda socker och kanel på plant underlag med en gaffel.

  3. Dra försiktigt loss ett ark deg i taget. Kavla degen i sockerblandningen 3–4 gånger fram och tillbaka, utan något nämnvärt tryck på kaveln. Vänd degen och upprepa kavlingen.

  4. Sporra eller skär degen i fyra trekanter. Lägg dem efter hand på plåt med bakplåtspapper.

  5. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.

Vad tyckte du om receptet?